Along the boundary (10)

9 Jul 2018 by René Spin

De laatste ATB voor de welverdiende zomerstop. De komende drie weken duiken we onder en zal u het even zonder deze onvolprezen rubriek moeten doen.

Deze aflevering is wat aan de korte kant, maar het is niet anders.

Laten we maar bij het eerste elftal beginnen, dan hebben we het ergste gelijk gehad. Verloren dus, thuis tegen Dosti. Niet meer over hebben. Klaar.

Bijna zouden we vergeten dat onze hoofdmacht donderdagavond wel effetjes de T20-wedstrijd tegen Punjab overtuigend won. Dat dan weer wel.

Komende zondag, beste lezers, allemaal op de fiets naar Rotterdam voor de regioderby tegen koploper VOC. Steun onze mannen daar!

Afgelopen weekend ging de wedstrijd van de mannen van het vierde elftal niet door. Iedereen was al meer dan een week op de hoogte, behalve oud-captain Nicky H. Hij werd door zijn matties ontvoerd naar Lloret de Mar waar ze zijn vrijgezellenweekend gingen vieren. Dit heeft iets met hun vroegere jaren te maken. Eindelijk wordt Nicky H., Nick H. Maar eerst moet zijn Lorain nog wel even ja zeggen tegen de trouwambtenaar. Wij van ATB verwachten dat dat wel goed komt.

Vrijdagavond speelden de jongens van U15 een potje tegen hun fanatieke ouders. Na afloop waren de meningen over wie nou had gewonnen nogal verdeeld. De ouders waren er zeker van dat zijn de winst hadden binnengehaald maar de jongens dachten op hun beurt dat zij aanspraak konden maken op de zege.

Natuurlijk vielen er gedurende het prestigieuze wedstrijd de nodige hilarische gebeurtenissen te noteren. Maar het meest memorabele moment was dat van de familie W. Ivan W. ging namelijk op bowlen van zijn moeder Larissa run out doordat vader J. de bal vanuit het verre veld in de palen mikte.

Het was vrijdagavond overigens een zeer gezellig gebeuren. Voor de jonge talentjes en hun ouders stond immers de slotavond van het tip & run op het programma en de overige jeugdteams inclusief pa’s en ma’s waren uitgenodigd voor een bbq.

De hamburgers, kipsateetjes en salades gingen er in als koek. De biertjes trouwens ook.

Het werd een zeer geslaagde avond waar een dankwoord aan de crew achter het hele gebeuren zeer zeker op z’n plaats is. Heren en dame ook, namens ons van ATB hartelijk dank voor de organisatie.

Deze week worden tal van internationale jeugdwedstrijden op Thurlede gespeeld. Altijd leuk om eens bij onze jeugdige talenten te gaan kijken.

Zo’n cricketweek is natuurlijk niet mogelijk zonder vrijwilligers. Er komt dan ook een aardig aantal in actie en dat hebben we maandagavond gezien. Zo zagen we de voorzitter als afwashulp van chaletcommissielid René S. bezig.

ATB steekt altijd de handen uit de mouwen.

Comments --

Loading...