Veilig cricket kijken

26 Jul 2020 by René Spin

Verplichte zitplaatsen bij cricketwedstrijden

Bij de komende thuiswedstrijden van het Eerste Elftal van Excelsior’20 worden een aantal nieuwe maatregelen genomen, naast de al geldende huisregels en de algemene corona-maatregelen. Het cricketbestuur heeft dit besloten als gevolg van de oplopende aantallen besmettingen in de regio en de eigen ervaringen van afgelopen zondag, waarbij een deel van het publiek moeite bleek te hebben zich aan het geldende protocol te houden.

Met onmiddellijke ingang geldt daarom als huisregel:
• Publiek is verplicht te gaan zitten tijdens de wedstrijd.

Voor de zitplaatsen geldt eveneens dat bezoekers de afstand van 1,5 meter in acht moeten nemen, tenzij men uit hetzelfde huishouden komt, of maar met twee personen is.
Het bestuur zal zorgen voor voldoende stoelen. Uiteraard kunt u wel een drankje halen in het chalet (denk aan de looprichting), naar het toiletgebouw gaan, of een rondje wandelen om het veld.

T20 Wedstrijd Excelsior – Hermes 14 augustus
Wedstrijden tussen Excelsior en Hermes trekken altijd veel publiek, en ook in deze tijd willen we graag iedereen van zo’n wedstrijd laten genieten. Gezien de te verwachten hoeveelheid toeschouwers zijn wij dan ook verplicht u te vragen vooraf aan te melden en de gezondheidsvragen te beantwoorden. Tijdens de wedstrijd is professionele beveiliging aanwezig om alles in goede banen te leiden. Binnenkort volgt meer informatie over deze wedstrijd en de wijze van aanmelding.

Veilig cricket kijken
Wij rekenen erop dat iedereen die de wedstrijden bezoekt ook zijn of haar eigen verantwoordelijkheid neemt in het naleven van de clubregels en de geldende hoofdregels: afstand houden, regelmatig handen wassen en thuis blijven bij klachten. Alleen op deze manier kan iedereen veilig genieten van de wedstrijden.

Cricketbestuur Excelsior 20



Location

Parkweg 417, 3121 KK Schiedam