Registratie T20 Wedstrijd Excelsior’20 – Hermes DVS zaterdag 15 augustus, 14.00 uur

2 Aug 2020 by René Spin

Op zaterdag 15 augustus, 14.00 uur speelt Excelsior’20 de T20 wedstrijd tegen Hermes DVS (verplaatst van vrijdag 14 augustus).
In verband met de te verwachten drukte en de voorgeschreven coronamaatregelen is een aanmelding vooraf voor alle bezoekers verplicht. Op deze manier weten wij wie er op het terrein aanwezig is geweest en kunnen wij de instanties juist informeren bij een mogelijke covid-19 besmetting. Bij deze wedstrijd is eveneens professionele beveiliging aanwezig om alles in goede banen te leiden.

Registratie
U kunt registreren tot en met 14 augustus 21:00 uur, tenzij eerder het maximum aantal personen bereikt is.

Link naar de bezoekersregistratie: https://tinyurl.com/registratie-excelsior20-hermes

Het registratieformulier vult u online in. U krijgt de bevestiging per e-mail. Deze bevestiging kunt u printen of op uw telefoon laten zien. Registratie is verplicht voor alle bezoekers.

Huisregels
We maken u graag attent op de volgende regels:
• Publiek is verplicht te gaan zitten tijdens de wedstrijd
• Houdt 1,5 meter afstand
• Was regelmatig de handen
• Bij klachten: blijf thuis

Excelsior’20 zorgt voor voldoende stoelen. Voor de zitplaatsen geldt dat bezoekers de afstand van 1,5 meter in acht moeten nemen, tenzij men uit hetzelfde huishouden komt, of maar met twee personen is.
Uiteraard kunt u wel een drankje halen in het chalet (denk aan de looprichting), naar het toiletgebouw gaan, of een rondje wandelen om het veld. Op verschillende locaties is desinfecterende handgel aanwezig.

Wij rekenen erop dat iedereen die de wedstrijd bezoekt ook zijn of haar eigen verantwoordelijkheid neemt in het naleven van de regels. Alleen op deze manier kan iedereen veilig genieten van de wedstrijd.

U bent van harte welkom!

Tot ziens op zaterdag 15 augustus 2020 op Thurlede.

Cricketbestuur Excelsior’20



Location

Parkweg 417, 3121 KK Schiedam

Comments --

Loading...